Роузи на гости при Стейтъм в България

Британската манекенка и актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли идвала на гости при гаджето Джейсън Стейтъм, който снима филм у нас.

Напук на слуховете, манекенката не се е разделила с актьора. Нейн представител публикува съобщение, в което отрича това. “Роузи и Джейсън не са се разделили и не са си давали почивка. Всъщност тя току-що се завърна, след като прекара уикенда с Джейсън на снимачната площадка на новия му филм“обяснява той. Стейтъм в момента е у нас за снимките на третата част на екшъна “Непобедимите”, заедно със Силвестър Сталоун, Джет Ли, Арнолд Шварценегер и други.

Роузи и Джейсън отрекоха слуховете за раздяла

Уайтли заяви, че тяхната раздяла е била само заради техните професионални ангажименти. Пред британското издание “Метро”, Роузи казва, че никога през живота си не са били по-щастливи и не са си давали почивка заради конфликти.

Красавицата и екшън звездата са заедно от 2010 г. Преди броени дни тя изкара почивка в Ибиса с приятелки и вокала на Hurts – Тео Хъчкрафт. Именно това подхрани слуховете, че Роузи и Джейсън са се разделили.

Уви, не са!

Снимки: Profimedia

Лютаков и Врачански влизат в “Дървото на живота”
Лятото на българските звезди – част II