Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм се сгодиха

Една от най-желаните двойки в света – Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джейсън Стейтъм се сгодиха!

След като се срещат в продължение на пет години, 28-годишният модел и 48-годишният актьор пристъпиха към следващата стъпка, потвърдиха говорителите на двамата пред E! News.

Известната двойка обяви новината по време на Златните глобуси, които се състояха тази нощ в Бевърли Хилс. Хънтингтън-Уайтли дебютира с годежното бижу по време на церемонията. Тя се появи в разкошна златна рокля с дълга цепка от едната страна. Стейтъм от своя страна бе в официаен черно-бял костюм. Според запознати екшуън звездата е предложил брак на своята любима по време на романтичната им ваканция в Пукет, Тайланд миналата седмица.


Роузи сияе до своя бъдещ съпруг

Стейтъм преди време разкри как прекарват свободното си време с Роузи. „Напиваме се и плуваме в басейна“, заяви той пред Esquire. От своя страна моделът заяви, че не е лесно да бъдеш до толкова желан мъж. “Хората полудяват по Джейсън. Това може да се превърне в истерия докато вървите по улицата с него”, каза тя.


Моделът показа годежния пръстен на Злaтните глобуси

“Мисля, че колкото по-дълго си с някого, толкова повече се грижите един за друг и толкова повече ставаш част от живота на другия. Ние наистина сме един отбор. Свързани сме на много дълбоко ниво. Ние сме най-добри приятели и е просто красиво. Чувствам се като такава късметлийка”, обясни преди време Роузи и допълни: “Чакам с нетърпение всички неща, които съпътстват това да бъдеш жена: да бъда майка, да имам деца и всичко останало”.

Снимки: Profimedia

Известните двойки, които ще ни липсват
Кои звезди станаха родители тази година?