Ромина Тасевска показа бебето за първи път

Ромина Тасевска показа новородения си син за първи път.
Малкият бебеок се появи на бял свят на 15 февруари в Тайланд и броени дни след това тя публикува кадър с него. „Първи ден навън!“, написа щастливата майка във Facebook, която очевидно бе извела на разходка малкия Антонио.

От кадъра впечатление прави удивителната фигура, която младата майка демонстрира няма и две седмици след раждането. Тя е облечена в спортен екип и носи малко вързопче, в което се крие сладкото й момченце.

Това е треторо дете за Ромина и нейния съпруг – футболиста Дарко Тасевски. Двамата има още едно момче – Давид и дъщеря Дария. Семейството живее в Банкок, където футболистът играе за местен отбор. Според запознати тя е избрала датата на раждането след като се консултирала с астролог.

Носителката на титлата „Мис България 2010“ се грижи основно за дечицата си, като сега с нейната половинка са решили да си наемат и бавачка, която да им помага. Въпреки това, младата майка сподели преди време, че дотолкова се е специализирала в отглеждането на децата, че може и да „сменя памперси с вързани очи”.