Ромина Тасевска: Вече ще сменям памперси със затворени очи

Ромина Тасевска е в очакване на третото си дете.

“Мис България 2010” дари своя съпруг – футболистът Дарко Тасевски с едно момче и едно момиче, Давид и Дария. Брюнетката разкри, че след появата на новия член на семейството, ще се наложи да прибегнат до услугите на детегледачка. „Вече ще мога да кърмя и сменям памперси със затворени очи“, шегува се Ромина.
В момента двойката живее и отглежда децата си в Тайланд, където македонецът играе за местен отбор. „Дарко уважава факта, че оставих всичко, което имах в България, което не е никак лесно. Но семейство от разстояние не се прави. Ето защо и двете деца родих в чужда държава без език и близки, но имах него и ми беше достатъчно”, обясни Ромина.
Красавицата не крие, че любимият й мъж е страхотен баща и не пропуска да го похвали. “Той от своя страна полага много грижи за децата, които не са присъщи за всеки баща, осигурява ми всичко, от което имаме нужда, за да се чувстваме добре. Никога не е отсъствал от вкъщи без причина, свързана с ангажиментите му към клуба, за който играе”, категорична е миската.