Нова романтична комедия на Netflix

Звездна плеяда ще участва в неозаглавена романтична комедия. Ричард ЛаГравенес ще режисира романтичната комедия на Netflix. Името му ни е познато от филми като “The Fisher King”, “The Bridges of Madison County” и “Behind the Candelabra”.

Зак Ефрон, Никол Кидман и Джоуи Кинг в романтична комедия на Netflix!

Подробностите по проекта все още не са напълно ясни. Стриймингът отбелязва, че проектът показва изненадваща романтика, която започва с комични последици за млада жена, нейната майка и шефа на филмова звезда, докато те се сблъскват с усложненията на любовта и идентичността.

Никол Кидман наскоро бе номинирана за Оскар за превъплащението си на Лусил Бол в “Being the Ricardos”. След това звездата се появи във викингската драма ”The Northman” на Робърт Егърс.

Зак Ефрон пък участва в новия филм на Blumhouse – “Firestarter” по Стивън Кинг. Наскоро завърши и продукцията на The Greatest Beer Run Ever, режисиран от Питър Фарели.  34 – годишният актьор ни е добре познат от хитовия сериал на Дисни – “High School Musical”, а скоро участва и в популярния филм “Baywatch”. Там Зак Ефрон изигра страхотно вярващия в себе си, но несериозен Мат Броуди. Тогава актьорът отново си колаборира с известни имена в актьорския бранш като Дуейн Джонсън – Скалата и Александра Дадарио.

Джоуи Кинг стана звезда благодарение на превъзходството и популяризирането си в трилогията за тийнейджърски романтични филми на Netflix – “The Kissing Booth”. След това тя участва в средновековния екшън филм на Hulu и 20th Century Studios, “The Princess”, който дебютира на 1 юли, а след това се появява с Брад Пит в режисирания от Дейвид Лийч екшън филм, „Bullet Train“, който излиза на 5 август.

Въпросната продукция наскоро получи зелена светлина и ще бъде заснета по-късно тази година. Филмът ще бъде режисиран от Джо Рот, Джеф Киршенбаум и Алиса Алтман.

Очаквате ли вече с нетърпение новата комедия на Netflix, защото ние ДА!