Роднини на Мартина: Със Слави не бяха гаджета

Роднините на екс приятелката на Слави Трифонов – Мартина най-сетне дадоха светлина около развоя на тяхната връзка.

Близките на танцьорката отричат, че двамата имали любовни отношения. “Тя никога не го е водила във Варна, нито го е запознавала със семейството. По-скоро гледаше на него като баща, никога не са имали връзка”, твърди нейното семейство.

След като Мартина и Слави се разделиха, тя напусна шоуто. Веднага тръгнаха слуховете, че е била изгонена, но роднините й обясняват, че това е лъжа. “Стана на 30 и си даде сметка, че не може да продължава цял живот да танцува. Искаше свой бизнес, а баба й я подкрепи напълно”, разкриват те.

Те са категорични още, че Слави не е глезел Мартина, както се пишеше доскоро. “Мартина никакви специални подаръци и издръжки не е получавала от Слави”, разкриват те и допълват, че танцьорката дори не е живеела в дома на водещия, а в собствения си апартамент в “Манастирски ливади”.

Единствената връзка, която семейството на кръшната танцьорка потвърждават е тази с друг член на “Шоуто на Слави” – Борис Солтарийски. “С Борис Солтарийски алкохолът ги раздели, не Слави!”, категорични са роднините й пред в. “Шоу”.

Сватбен сезон, или кои звезди си казаха “да” през 2014
Изневерите и разделите, с които ще запомним 2014
Звездни майки на годината: Гуен Стефани, Ева Мендес, Мила Кунис и още