Родителите на Димитър Бербатов се развеждат

Родителите на Димитър Бербатов са задвижили процедура за развод, стана ясно тази седмица.

Молбата е подадена от бащата на футболната звезда – Иван Бербатов. Той е изразил в Благоевградския районен съд желанието си да разтрогне брака с Маргарита Бербатова.
“Не коментирам нищо. Дали съм ходил в съда, дали съм подавал молба за развод или не – си е мой проблем. Моля ви, не ме занимавайте с такива работи. Човек си има личен живот и не искам да се пъхате в него”, заяви Иван Бербатов, потърсен за коментар от вестник Монитор.
Майката на Митко Бербатов е останала неприятно изненадана от хода на съпруга си. “Аз съм твърдо против развода, въпреки че не живеем заедно, въпреки че той е в София, а аз в Благоевград” – откровена е Маргарита. “Не желая обаче да нараняваме децата, не желая пак да сме на черните страници на вестниците. Иван обаче настоява и подава молби. Защо го иска, какво му стана? Някой кара ли го да го прави или сам е решил?” – продължава тя.

Димитър Бербатов показа нова рисунка

Припомняме ви, че това не е първата драма в семейство Бербатови. Когато Димитър Бербатов е още бебе, баща му е осъден за изнасилване и излежава четиригодишна присъда в затвор. Иван Бербатов е признат за виновен заедно с още шестима футболисти, с които заедно нападнали скандинавка. Грозният инцидент е от 1981 година, когато Митко е все още бебе на няма и една годинка. Когато баща му влиза в затвора, всички грижи за детето лягат на плещите на борбената Маргарита. 
Кание глези Норт за 60 00 лири
Принц Джордж с нови снимки за Коледа