Родителите на Амал плащат сватбата с Клуни

Родителите на Амал Аламудин настояли да платят пищната й сватба с актьора Джордж Клуни, която ще се състои на 27 септември във Венеция.

Причината за това е, че Рамзи и Бария Аламудин много държат на традициите, според които в Ливан родителите на булката трябва да поемат по-голямата част от разноските по сватбата. “Достатъчно лудо, нейното семейство плаща за голяма част от нещата”, разкрива техен приближен пред US Weekly.

Родителите на Амал помогнали и на двойката да избере мястото и датата на сватбата. Майка й работи като редактор в ливанския вестник Ал Хаят, докато баща ѝ е пенсиониран професор, който преподавал в Бейрут в кампуса на Американския университет.

Запознати разкриват пред US Weekly, че 53-годишният актьор ще се раздели само с малка част от състоянието си, което се оценява на 180 милиона долара.

Двойката вече официално се води съпруг и съпруга, след като миналата седмица подписаха в гражданското в Лондон. Двамата обаче ще вдигнат пищно тържество с всичките си приятели другата седмица в Италия.

С какво ще се венчае Амал Аламудин
Годеницата на Джордж Клуни показа пръстена си
Джордж Клуни: С Амал ще се оженим във Венеция!