Роби Уилямс показа как съпругата му ражда

Роби Уилямс стана татко на второ момченце късно снощи. По-интересното обаче е, че актьорът документира в снимки и видео цялото събитие, а освен това го сподели с феновете си. 

В серия от туитове, Facebook постове и видеа в Youtube, актьорът “покани”, макар и виртуално, всички свои почитатели в болничната стая, докато съпругата му Айда Фийлд се приготвяше да роди. 
“Когато Айда отиде да ражда, тя отива подготвена”, гласеше първият му туит, а към него той добави и снимка на съпругата му с високи токчета с камъни, докато лежи в леглото в болницата. 

Докато двойката продължи да чака съдбовния момент, Айда реши да се позабавлява и раздвижи, като потанцува на “Fancy” на Иги Азалия.  

Както можете да предположите, дори когато лекарите вече се намесват и водите на Айда изтичат, всичко е запечатано на видео. 
“Никога не съм бил по-влюбен и по-горд с жена си. Тя беше абсолютно невероятна,” сподели Уилямс под видеото в YouTube. “Това бяха доста емоционални, но все пак страхотни няколко часа. Наистина сме щастливи и поласкани, че вие споделихте този момент с нас.”
Щастливата двойка вече има едно дете – момиченце на име Теодора Роуз Уилямс, а откакто стана татко, Роби очевидно е открил нови перспективи в живота си.
“Всичко, което правя, го правя за нея. В момента това е основната причина за мен,” каза той в интервю пред BBC Radio 4.