Роби Уилямс отложи турнето заради здравословни проблеми

Роби Уилямс отложи предстоящите си концерти от турнето Heavy Entertainment Show, а обяснението е “доста тревожни резултати от изследвания”.

Първо той канселира няколко изяви в Русия през септември, като официалната версия бе, че страда от артрит и гърба му е в изключително лошо състояние. Той трябваше да продължи световния тур на 14 февруари от Австралия, но отмени и това.

Възстановявам се от тежка болест през последните пет седмици. За съжаление симптомите й се изостриха на финалната права от европейския лег на турнето. Получих доста тревожни резултати от изследванията си и трябваше да постъпя спешно в болница за лечение. Знаете, че не съм отлагал шоута заради влошено здраве от 1998-ма насам, така че ако го направя, значи наистина имам основателна причина”, сподели изпълнителят в клипче на канала си в YouTube.

Той направи и постъпки към по-здравословен начин на живот. Като част от възстановителния си курс Уилямс трябваше да премине изцяло на веган режим, а отделно тръгна и на пилатес. “Ходя на йога всеки ден, а в неделя си позволявам един наистина чудовищен бургер. Грях е, но се награждавам и така се грижа за себе си”, обяснява Уилямс.