Робърт Патинсън се е помирил с бившата си

Актьорът Робърт Патинсън най-сетне проговори в интервю за бившите си – и по-точно, Кристен Стюърт, Суки Уотърхаус и FKA Twigs.

Робърт Патинсън винаги е бил потаен в интервютата си и почти никога не е коментирал отношенията с бившите си. Но този път от “The Sunday Times” успяха да го накарат да проговори.

Попитаха го за най-скандалната му връзка с Кристен Стюърт – с нея той беше 4 години, докато тя не му изневери с тогава обвързания Рупърт Сандърс. Въпреки че тогава беше голямо фиаско около отношенията им, днес двамата се разбират. На интервюто Робърт потвърди слуховете, че двамата са на приятелски начала и поддържат контакт. 

Разказа и че макар и цялата ситуация да е била много неприятно преживяване за него, имаше и позитивен резултат – получил е съвет от Тръмп за връзката си. Сегашният президент на САЩ е написал в Туитър: “Робърт Патинсън не трябва да се връща към Кристен Стюърт. Тя му изневери и може да го направи отново. Той заслужава по-добро!”

Сега актьорът може да се похвали, че президентът е бил ангажиран с любовния му живот. Шегува се, че е още по-голяма чест за него, защото Кейти Пери, която му е близка приятелка, има пет писма от различни предишни президенти на Америка.

“Толкова е готино, това са петима президенти! Аз имам туит – това е моя еквивалент. Тя получава пет писма, а аз съвет за връзката си чрез пост”, добави звездата.

От изданието се опитаха да го накарат да проговори и за другите си връзки.

За певицата FKA Twigs той коментира, че също са в добри отношения, но за Суки Уотърхаус, с която беше свързан за първи път миналия юли, каза, че не смята да добави нещо повече.

Сам ли е Робърт Патинсън?

Обясни, че според него, ако допусне чужди хора във връзката, се разваля смисъла на любовта. “Ако непознат те спре на улицата и те попита за човека до теб, ще си помислиш, че е много грубо. Но ако избереш да поставиш бариера между вас и тях, всичко е по-добро. Не мога да разбера равностойно ли е някой да се разхожда с приятелката си по улиците с това да го направя аз, докато стотици ме снимат по същото време”, разказа Робърт.

Робърт Патинсън проговори за изневярата на Кристен

Робърт Патинсън става рекламно лице на Dior