Робърт Патинсън се раздели с годеницата си

Робърт Патинсън и половинката му FKA Twigs се разделиха след 3-годишна връзка.

Решението е взел актьорът, а причината е, че двамата “са се отдалечили” много в последно време. Новината изненада феновете на звездата от “Здрач”, тъй като вече се очакваше двамата да се оженят. Преди няколко месеца обаче, стана ясно, че между Робърт и FKA Twigs има проблеми. Докато гостуваше в шоуто на Хауърд Стърн, той бе запитан дали с певицата са сгодени. “Да, нещо такова”, гласеше отговорът на актьора. Тя дори бе забелязана на почивка с друг мъж. Днес обаче раздялата е факт!

“Те бяха почти неразделни през първите две години. Напоследък обаче наистина започнаха да се раздалечават и прекарваха все по-малко време заедно. Роб се умори от това положение. Той отмени годежа и каза на приятелите си, че са се разделили,” каза близък на актьора пред в. “Сън”.

Проблеми в рая на Робърт Патинсън и FKA Twigs

“Те бяха доста сериозни по едно време, но вече не е така. Самият факт, че Робърт не потвърди категорично годежа им, а каза “нещо от сорта”, е показателен”, коментира друг приятел на Патинсън пред медията.

Робърт и FKA Twigs, чието истинско име е Талия Дебрет Барнет, за последно са се появявали публично като двойка през май 2017 г. Двамата имат връзка от 2014 г. Преди да се обвържат, актьорът имаше 4-годишна връзка с колежката си от „Здрач“ Кристен Стюарт.

Снимки: Profimedia