Защо Рийз Уидърспун и Джим Тот се развеждат?

Рийз Уидърспун и Джим Тот се развеждат след 11 години брак. Съобщението дойде чрез социалните мрежи, вечерта на 24-и март, с публикация, споделена от актрисата и подписана от нея и вече бившия й мъж: „Взехме решението да се разведем“, написа тя.

„Прекарахме прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което създадохме заедно“, се казва в изявлението. „Нашият най-голям приоритет е нашият син и цялото ни семейство, докато преминаваме през следващата глава от живота си. Тези въпроси никога не са лесни и са изключително лични. Ние наистина ценим уважението на всички към личния живот на нашето семейство в този момент“, добави актрисата към изявлението си.

Според източник на списание People,  вече бившата двойка запазва прекрасни отношения: „Те наистина са най-добри приятели и това е чисто приятелско решение. Те са толкова заети със съвместното си родителство, ангажирани са със семейството си, за да направят своя избор възможно най-добър за всички.“

Рийз Уидърспун и Джим Тот обявиха годежа си през декември 2010 г.

Звездната двойка сключи брак през март 2011 г., втори за нея, след брака й с Райън Филип, и първи за него. Заедно те имат син на име Тенеси Джеймс, роден през 2012 г., докато Уидърспун е майка на още две деца от бившия си съпруг, Дийкън и Ава.

Семейството на Рийз и Джим Тот винаги е било много сплотено и нищо не предвещаваше предстоящия развой на събитията. Намеренията им обаче са ясни. Нищо няма да разруши това, което са построили заедно, въпреки финалното им решение за раздяла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Рийз Уидърспун не се страхува от бръчкитe и остаряването