Рита Ора потвърди официално брака си

По време на интервю за „Heart Breakfast“ Рита Ора потвърди сключения брак с партньора си, а сега нейн съпруг, Тайка Уайтити. „Казват, че всичко се случва с причина. Официално съм омъжена“, сподели британската певица.

„Избрах да запазя това за себе си за известно време. Сватбата беше перфектна. Точно както си я представях“, обясни звездата, разказвайки, че все още не е решила дали ще промени фамилното си име на Уайтити. „Мислех за това, но и работих усилено за името Ора. Не знам, още не съм решила напълно“, допълни още тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

„Когато се разпространиха слухове за брака ни, исках да си поиграя с тях. Исках да имам сватба, която не върви по план, дори това да не означава, че наистина е така. Избрах да запазя всичко много лично, а сега видеото е това, което давам на обществеността“, разказа британската певица.

Рита Ора и Тайка Уайтити направиха връзката си публично достояние за първи път през април 2021 г.

Именно тогава поп звездата сподели снимка в социалните мрежи, на която тя и партньорът й се прегръщат. А надписът към нея гласеше: „Добри времена, спомени, случайни неща на телефона ми и такива, които много обичам.“

Е, толкова се радваме на любовта им и им можелаваме дълги години съвместен живот.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Рита Ора и Тайка Уайтити присъстваха на събитие, посветено на Елвис Пресли

Hero Slider