Рики Мартин прави огромна сватба в Пуерто Рико

Рики Мартин и половинката му Юван Йосиф си размениха годежни пръстени в края на миналата година, а плановете за сватбата им са повече от грандиозни.

Сватбата ще е огромна. Искам да е едно гигантско събитие. Със сигурност искам да се омъжа в родния ми град Пуерто Рико, така че церемонията ще е там. Юван е от Швеция, а някои от роднините му са от Сирия, така че ще е едно голямо международно събитие. Ще видим какво ще излезе накрая”, споделя Мартин.

Рики сподели, че е изненадан колко трудно е да се организира една сватба. “Всички говорят за нея, но никой не говори за това колко е трудно да я планираш, така че да стане точно така, както си я представяш”, казва той.

Вижте Рики Мартин в “Убийството на Джани Версаче”

Латино певецът и Юван се запознават, благодарение на социалните медии. “Срещнах годеника си в Instagram. Аз съм колекционер на различни артефакти, а той е артист. Видях нещо красиво, докато разглеждах онлайн и попаднах на него”, сподели преди време изпълнителят.

45-годишният Мартин и 32-годишният му любим са заедно малко повече от година. Този брак ще е първи и за двамата. Пуерториканският певец имаше дълга връзка с адвокат, но се раздели с него в края на 2013 г. Рики и Юван вече планират и да увеличат семейството си. Изпълнителят вече има две деца от сурогатна майка – 8-годишните близнаци Матео и Валентино, които отглежда сам. Той обаче иска с годеника му да си имат и дъщеричка. “Децата ми са красиви, те са на 8 годинки. Имам много красиви близнаци, които растат бързо, и сега искам още, бих искал да имам скоро малко момиченце“, коментира 45-годишният певец.

Снимки: Profimedia