Рита Ора искала да целуне Иги Азалия

В неделя вечерта Рита Ора и Иги Азалия се качиха на сцената на VMA наградите за 2014 г., за да изпълнят общото си парче “Black Widow”.

Облечени в еднакви впити черни тоалети, с бляскави изрязани детайли, имитиращи паякови нишки, двете зарадваха зрителите с едно от най-зрелищните изпълнения на вечерта. Поклащайки се в ритъма на танцувалното парче и опрели гърбове, двете аренби певици буквално взривиха публиката. 
Оказва се обаче, че Рита имала още по-грандиозна идея за шоуто, което с колежката си спретнаха. Певицата разкри пред вестник The Sun, че искала двете да се превърнат в модерните Бритни и Мадона, като си разменят горещи ласки на сцената. Напомняме ви, че преди години Мадона целуна Бритни, а след това и Кристина Агилера, по време на общото им изпълнение на песента “Like a Virgin” и това стана най-обсъжданото събитие на годината. 

“Казах на Иги, че трябва да се целунем по време на изпълнението,” признава Ора. “Тя обаче ми каза, че това би било лудост, понеже веднъж вече е правено. Целувката на Бритни и Мадона е един от най-любимите ми VMA моменти,” споделя певицата.

Глезотиите на звездите, когато са на турне
Анджелина и Брад се ожениха!
Най-стилните моменти на Брад и Анджелина