Риана разкрива подробности около втората си бременност

Риана е бременна отново. Поп звездата избра участието си на Super Bowl, за да обяви на света, че ще става майка за втори път. Сензационното събитие бе наблюдавано от около 120 милиона зрители, много от които ахнаха пред вече доста изразеното коремче на певицата.

Е, сега Риана е на корицата на британския Vogue заедно с приятеля си A$AP Rocky.

По време на интервюто си с английското списание Риана определи живота си на майка като истински тест: „Изобщо не спиш, дори и да искаш. Ти си зомби през голяма част от времето“, призна 34-годишната поп звезда, говорейки за радостите, но и за тревогите на майчинството.

„Бяхме само ние и нашето бебе и продължавахме да си мислим неща като „Защо ни се довериха да се приберем с това бебе? Без лекари, без медицински сестри, наистина ли просто отиваме вкъщи?““, продължи певицата, като за първи път коментира страха и тежестта от отговорността, която веднага изпита на раменете си, щом прегърна своето дете, осъзнавайки, че е напълно зависима от него.

Риана по-откровена от всякога

„Той се превърна в моето всичко. Наистина, вече не си спомням какъв бе животът, преди той да се роди“, споделя певицата, лудо влюбена в първородния си син, до степен, в която да иска да стане майка за втори път. „Това е най-лудото решение досега“, заключи певицата, нетърпелива да посрещне второто си дете.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Риана обяви, че е бременна с второто си дете по време на Super Bowl

Hero Slider