Риана публикува първа снимка с бременното коремче

Щастието й отива – Рири публикува първа публикация онлайн с порасналото коремче.

В началото на този месец Риана разкри най-вълнуващата новина – очаква първото си дете с A$AP Rocky. Направи го по по-различен начин от всички останали и само се разходи из Ню Йорк с вече порасналото си коремче на показ и остави камерите да разкажат историята.

Няколко дни по-късно Instagram продължава да е изпълнен с кадри на певицата, а вчера тя за първи път публикува в личния си профил новината.

С поста си Рири се пошегува, че така празнува месеца, посветен на историята на чернокожите американци.

Този път снимката е много по-неглиже от тези, с които първоначално обяви бременността си. Заснет е в дома й, а тоалетът й за повода е спортен, но и така щастието й блести ярко.

След като новината се разпространи в понеделник, много от близките на двойката изпълнители споделиха малко повече за това как изглежда връзката им днес.

“Много хора са се опитвали да я спечелят, но само Rocky успя да го направи. Той е много голям романтик и постоянно й праща цветя, които да изпълват цялата стая. Тя никога не се е чувствала така и връзката я промени”, споделя един източник пред People.

“Да има дете никога не е било нещо, върху което се е фокусирала, но връзката с  Rocky я отвори към идеята. Сега тя не може да бъде по-щастлива от това да е майка”, допълва друг близък на певицата.