Риана продаде вилата си в Холивуд Хилс

Отне три години търпение и усилия на Риана да продаде своята вила на Западния бряг. Суперзвездата най-накрая прие оферта от 6,6 милиона долара за къщата си, разположена в Холивуд Хилс. Пусната за продажба в края на 2018 г., певицата първоначално поиска 7,5 милиона долара за нея. Реално Рири загуби от сделката около 250 000 долара, тъй като тя бе закупила имота за 6,850 милиона долара през 2017 г.

Преди да отстъпи от цената, спътницата на рапъра A$AP Rocky се опита да даде под наем вилата си за 35 000 долара на месец. Тя най-накрая реши да продаде имота след проникване на физическо лице миналата година, което наложи намесата на полиция. За щастие по това време вилата бе необитаема.

Новият купувач ще има възможността да се наслади на шест спални и осем бани, но също така и на фитнес зала, зона за кино и зала за игри. Във вече бившия имот на Рири има още басейн и спа център, както и стопанска постройка.

Вратите и прозорците със стоманени рамки в цялата резиденция осигуряват зашеметяващи градски светлини и гледка към планината. Страхотният имот предлага бляскави удобства. От самостоятелен гараж за две коли, дори и къща за гости на по-високо ниво с отделна фитнес зала и баня. Какво повече може да иска човек?

Риана разделя времето си между Барбадос, Ню Йорк и Лос Анджелис

Любимата на всички ни певица, носител на Грами, нова майка и настоящ магнат на недвижими имоти, Риана най-накрая успя да продаде дома си в Холивуд Хилс. В допълнение към тази сделка, певицата на „Umbrella“, е натрупала впечатляваща сума от продажба на имоти в Лос Анджелис.

Рири притежава имение в Бевърли Хилс на стойност 13 милиона долара, както и къща за 10 милиона долара в съседство. Нейната дългогодишна и основна резиденция си остава многомилионния апартамент в небостъргача The Century.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Риана иска да се фокусира върху майчинството