Риана ще участва в риалити

R’n’B звездата ще продуцира и участва в предаване на Style Network

След като покори класациите с новия си албум Unapologetic, участва в хитовия филм Battleship и пусна свой собствен парфюм, Риана ще завърши натоварената си година с естественото продължение на кариерата си – ще участва в риалити.

Звездата ще продуцира и ще участва в шоу от състезателен тип, което ще се излъчва от Style Network. Styled to Rock ще бъде предаване, където музиката и модата се срещат в търсене на следващата модна суперзвезда. Кой ще избере по-добре участниците, ако не една от най-влиятелните певици в модните среди?

Шоуто ще тръгне по американските екрани от 2013, а в 10-те епизода зрителите ще гледат как 12 млади дизайнери, специално подбрани от Риана, ще имат шанса да създадат модели за известни личности и да бъдат коронясани като “бъдещият хитов дизайнер на Америка”.

В официалното си изявление относно шоуто, Риана казва: “Модата винаги е играла главна роля в живота и кариерата ми. Много съм развълнувана да споделя креативният си поглед с тези млади дизайнери и да им дам възможността да прославят работата си. “