Риана се съблече за реклама на парфюм

Поп фурията остана само по бельо и високи токчета за рекламата на своя парфюм Rogue. 

Изглежда Рири играе по свои собствени правила и няма никакво намерение да забавя темпото. След парфюмите Rebelle, Nude и Reb’l Fleur, на пазара е на път да излезе Rogue, най-новият аромат на певицата. 
За рекламната кампания тя остава само по бельо и високи токчета. Това не би трябвало да ви изненадва, тъй като Риана е известна със своите разголени снимки, които сама пуска в профилите си в социалните мрежи. Предишните рекламни кампании с нейно участие също бяха доста предизвикателни. 



Освен музиката и парфюмите, модата също е на дневен ред в списъка на певицата. След успешната ѝ първа колекция за River Island, Риана отново ще работи с британския бранд за създаването на нова колекция дрехи. 
И докато Рири работи с една марка, с друга има сериозни проблеми. Певицата е повдигнала обвинение срещу Topshop на стойност 5 млн. долара. Поводът е неправомерно използване на нейна снимка за принт на тишърт с името “Rihanna Tank.”
Адвокатът на певицата твърди, че снимката, която са използвали от Topshop е много подобна на снимката от обложката на албума ѝ Talk That Talk и това заблудило феновете, че тениските са официални рекламни материали. 
От бранда твърдят, че снимката е съвсем легално закупена от фотограф на свободна практика, който снимал певицата по време на заснемането на клип. Освен това те подчертават, че Риана доста пъти е носила техни дрехи по свое желание, включително шест пъти след като е повдигнала обвинението.  

Снимка: Profimedia