Риана е по-брутална отвсякога в новото си видео!

Good girl gone bad! Само че дните, в които Риана беше “доброто момиче”, отдавна са зад гърба ѝ. 

Новото видео на Рири прилича по-скоро на епизод от психотрилър с елементи на ужаси, отколкото на музикален клип. И то не само заради присъствието на Мадс Майкълсън, познат с ролята си на Ханибал в едноименния сериал на NBC. 
В клипа Риана е тази, която отвлича, измъчва и убива. Барбадоската отново показва защо от години не слиза от върха на музикалната индустрия, като експериментира до краен предел. Видеото на Bitch Better Have My Money е изпълнено с насилие, кръв, мъчения, нецензурен език и разбира се, голота. 


Риана влиза в ролята на брутална и безскрупулна мацка, която отвлича съпругата на счетоводителя си, в опит да го изнудва за пари. Горката блондинка е натикана в огромен сандък, а след това измъчвана.
И тъй като Рири не постига успех с изнудването, тя се издокарва в латекс, вади ножове и какви ли не хладни оръжия, включително и резачка, и сама се справя с героя на Майкълсън. 
В края на видеото Рири е чисто гола, покрита от глава до пети в кръв, лежаща в сандък, пълен с пари. А последният кадър, на който лицето на певицата също е изцапано с кръв, силно напомня екранизация по Стивън Кинг. Вижте за какво говорим!