Рейчъл Билсън разкритикува София Копола

Актрисата, позната на всички от Кварталът на богатите, никак не е впечатлена от историята, която Копола разказва в новата си лента. 

“Блясък” (The Bling Ring) е по истински случай и разказва за група тийнейджъри, които ограбвали къщите на богатите и известните жители на Лос Анджелис през 2008 и 2009 г. Бандата послужила за вдъхновение на едноименния филм на София Копола, който съвсем скоро тръгва по кината и в който главната роля е поверена на Ема Уотсън. 
Рейчъл Билсън, заедно със своята колежка от Кварталът на богатите, Миша Бартън, станали жертва на същата тази банда. Кражбата от дома на Рейчъл дори е пресъздадена във филма. 
“Мисля, че е странно да се прославя нещо, което подейства толкова разстройващо на много хора. Важно е да не се привързваме към материалното, но специалните и лични неща, които изгубих по това време, са трудни за забравяне.
Филмът съдържа препратка и към колежката ѝ Бартън, която се споменава заради ареста ѝ през 2007 г., когато полицията я задържа за шофиране в нетрезво състояние. Тя също не остана мълчалива по въпроса и публикува в своя Twitter профил: “Цялата идея за този филм, въпреки че не съм го гледала, направо ме ужасява. Наистина ли, София Копола? The Bling Ring? Моето име? Засрами се.” 
Ема Уотсън осъзна, че е известна
Мода от червения килим в Кан: ден втори
Лана Дел Рей снима нов видеоклип и готви албум