Рене Зелуегер отговори на натиска да бъдем перфектни

Рене Зелуегер отдавна има какво да каже по въпроса на натиска на Холивуд всички да бъдат перфектни.

“Тази седмица е прекалено дебела, за да я обичам. Тази седмица прекалено слаба, за да я обичам”. Какво правите? Всеки има дебели дни и ако не можете да ги обичате тогава, любовта ви не струва”, обяснява актрисата в новия брой на сп. Red.

В момента Рене отново се превъплъщава в ролята на пухкавата и симпатична Бриджит Джоунс в новата част от поредицата Bridget Jones’s Baby. Тя отново трябваше да качи няколко килограма, за да се впише в ролята. Но на червения килим показа, че отново е в перфектна форма.

Актрисата се възмущава и от всички ония, които онлайн се подиграват на несъвършенствата на хората. “Как така стана окей да седиш в една стая и да причиняваш болка на някои друг просто ей така за спорта? Кога станахме такива?”

Зелуегер е предизвикана от екипа на сп. Red да даде съвет на по-младото си аз. “Не губи радостта, ентусиазма и благодарността си. Продължавай да се забавляваш. Защото в един момент животът вече не е пълен с толкова нови открития, а с отговорности и когато второто задмине първото, става предизвикателно”, казва актрисата.