Рекламна кампания с Николета предизвика скандал

Грандиозен скандал се разрази по повод рекламна кампания, чието лице е Николета Лозанова.

Преди дни в социалната мрежа Facebook бе пусната новата фотосесия на фирма за бебешки и детски продукти, в която главно действащо лице е плеймейтката. Сексапилните пози, които тя демонстрира обаче, разгневиха потребителите. Според много от тях, на кадрите Ни Ло е далеч от образа на майка, каквато е основната концепция на кампанията.






Негативните реакции накараха италианската фирма да свали фотосесията от социалната мрежа. Те обаче заявиха, че ще продължат да работят с Лозанова, въпреки скандала, който тя предизвика.

Николета очевидно се гордее със своята работа по рекламата. Преди няколко дни тя се изфука с кадрите. “Още от малка, Никол проявява афинитет към стилните и екстравагантни детски продукти от ежедневието й. Като с огромно удоволствие се наслаждаваше на избора ми на количка – от италианската марка. За мен пък е чест, че за поредна година, именно аз представям новата им колекция. В кадрите сме преплели следното послание: Майчинството е най-големият чар на всяка жена и количката е най-луксозният аксесоар”, обясни тогава плеймейтката.

Снимки: САМ