Разводът промени кариерата на Анджелина Джоли

Актрисата споделя, че е трябвало да преразгледа приоритетите си заради раздялата с Брад Пит.

Анджелина Джоли се снима във филми още от детството си, но през последните години бе по-силно привлечена от ролята на режисьорския стол. Въпреки това тя поставя на пауза амбициите си и се връща към актьорството, а причината се крие в “промяната в семейната ситуация”, както се изрази Джоли в интервю за Entertainment Weekly.

“Обичам да съм режисьор, но промяната в семейната ми ситуацията направи невъзможно за мен да режисирам през последните години. Имах нужда да работя за по-кратко и да бъда повече вкъщи, затова се върнах към актьорството. Това е цялата истина”, споделя Анджелина.

Но завръщането пред камера, след като е придобила стаж и зад нея, й позволява да е по-добра актриса днес. “Технически погледнато, много по-добре разбирам какво иска режисьорът и пред какви предизвикателства се изправя”, допълва Джоли.

Брад Пит и Анджелина Джоли са похарчили по един милион за развода

Две от най-скорошните й роли са във филма по книгата на Майкъл Корита “Those Who Wish Me Dead”, както и в лентата от вселената на Marvel “The Etеrnals”.

Междувременно Анджелина продължава да се бори за попечителството на децата си в съда срещу Брад Пит и според последните новини тя е подготвила документи, за да го обвини в домашно насилие. Още по темата тук: Анджелина Джоли обвини Брад Пит в домашно насилие