Разследват инцидента с Боби Кристина

Полицията разследва инцидента с дъщерята на Уитни Хюстън – Боби Кристина.

Оказва се, че момичето имало наранявания по лицето, преди да бъде открито припаднало във ваната на апартамента си. Тя е имала белези около устата.

Веднага излезе версия, че Боби Кристина е имала скандал с гаджето си Ник Гордън, но от полицията обясниха, че засега нямат основания да го разследват. Общият приятел на двойката – Макс Лоумас, който намерил щерката на Уитни, обаче даде доста интересни разкрития. Той обяснил, че Ник се държал много странно. И от първоначалната версия, че Боби Кристина може да е направила опит за самоубийство, сега има вероятност да става дума за опит за убийство.

21-годишното момиче беше намерено на 31 януари от Макс Лоумас в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта – Розуел. Той веднага повикал Ник Гордън, след което линейка откарала Боби Кристина в болница.

Оттогава тя е на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка. Лекарите не дават шансове да се оправи, но баща й Боби Браун отказва да даде разрешение за спиране на животоподдържащите системи.

Снимка: Profimedia