Разкриха още двама за “Big Brother All Stars”

Разкриха имената на още две звезди, които ще прекрачат прага на Къщата тази вечер.

Борислав Захариев, по-познат като Боби Турбото и певицата Петя Буюклиева са поредните известни личности, които ще участват в “Big Brother All Stars”. До момента са ясни и имената на още трима – Тодор Славков, Ники Китаеца и Катето Евро, които заявиха, че имат ясна стратегия за победа. Дали обаче те ще могат да ги изпълнят или Големият Брат ще им попречи, ще стане ясно със старта на шоуто?

От екипа на риалитито разкриват, че участниците ще са общо десет. “Пет алфа мъжкари се изправят срещу пет истински жени, обиграни в риалити изпитанията, купоните и изкушението”, обясняват от формата. Кои обаче ще са те, ще разберем довечера.

Друг интересен факт е, че съквартирантите ще бъдат изненадани с една много дръзка мисия още при влизането им в Къщата. В студиото на Ники Кънчев те ще разберат условията на играта и начина, по който ще прекрачат прага на новия си дом.

Ще има и специални коментатори, които ще одумват новите участници. Това ще са Албена Вулева, Влади Въргала, Евгени Минчев и победителката от предишния сезон на All Stars Златка Димитрова.