Райън Рейнолдс с новини след раждането на Блейк Лайвли

Райън Рейнолдс сподели информация за семейството си пред CNBC. 46-годишният американски актьор успокои всички фенове, че съпругата му и бебето, което се роди през изминалата седмица, са в добро здраве.

„Всички у дома се справяме много добре, дори страхотно“, каза той в телевизионното шоу „Power Lunch“, добавяйки: „Нямаше да минаваме през това за четвърти път, ако не ни харесваше.“

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са изключително развълнувани от раждането на четвъртото им дете

„Тук е зоологическа градина“, сподели актьорът, преди да се пошегува: „Това е моят офис. Честно казано, ще прекарам остатъка от живота си тук.“

Когато не е на снимачната площадка, Рейнолдс прекарва голяма част от времето си със семейството. В края на януари американският актьор бе заснет с голямата си дъщеря на трибуните на стадион Рексам в Уелс, за да подкрепят футболния отбор на звездата.

В нощта на Super Bowl Блейк Лайвли публикува „небрежна“ снимка, на която нямаше и следа от бременното й коремче. Дискретен начин да съобщи новината за скорошното си раждане.

Актьорите се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на „Green Lantern“. Сега те са горди родители на четири деца и истински пример за чудесно звездно семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс посрещнаха своето четвърто дете