Раян Рейнолдс разказа за началото на любовта си с Блейк

След близо 10 години връзка Блейк Лайвли и Раян Рейнолдс все още продължават да са една от любимите звездни двойки на мнозина. Но как започва всичко?

“Green Lantern” е филм, който се прослави с негативната реакция, която получи от феновете си, но въпреки това той роди нещо много по-добро – връзката на Блейк и Раян.

Двамата се срещат на снимачната площадка на лентата през 2011 година и вчера Рейнолдс припомни тяхната любовна история в интервю по време на подкаста SmartLess.

“Бяхме приятели дълго време и година и половина по-късно отидохме на двойна среща, но бяхме с други хора до себе си”, припомня си Раян, както с Блейк са правили многократно по време на интервюта, разказвайки, че партньорите, с които са дошли на срещите, са останали почти напълно игнорирани, защото химията между бъдещата двойка е била толкова очевидна.

По-нататък в разказа си Рейнолдс си припомня, че след тази среща двамата продължили да се виждат често и да се чуват, макар и всичко още да е било приятелско.

“След това тя отиваше в Бостън, аз отивах в Бостън и казах, че ще пътувам с нея. Качихме се на влака и се возихме заедно. Молех й се да спи с мен”, смее се Раян. “Само седмица по-късно й казах “Трябва да си купим къща заедно”. И го направихме”, допълва в заключение той, а останалото е история.

Двамата се женят на девети септември 2012 година в Южна Каролина. Няколко години по-късно и безброй шеги и забавни послания онлайн, в тяхното семейство вече са петима и Раян и Блейк се радват на три прекрасни дъщери заедно, Джеймс, Инес и Бети.