Раян Рейнолдс и Сандра Бълок отново ще са двойка в романтичен филм

За всички, които са се надявали на “Предложението 2”, лентата “Lost City Of D” може да е всичко, което са чакали и повече.

Филмът, по идея на Сет Гордън, ще опита да събере Раян Рейнолдс и Сандра Бълок отново в рамките на романтичния жанр.

Участието на Сандра вече е потвърдено, като тя дори ще се включи като продуцент в лентата, докладват от Deadline. Макар и все още очакваме да разберем дали Раян ще участва със сигурност, нещата изглеждат обещаващо.

Сюжетът на филма ще проследи историята на писател, който открива, че светът, който е описал в книгите си, наистина съществува. Героинята, която Бълок ще изиграе, се впуска в приключение да научи повече за този мистериозен свят, разбира се, придружена от красивия си партньор.

Филмът се очаква да бъде смесица от две други ленти – “Изгубеният град Z” от 2016 година и “Романс за камъка” от 1984 г.

Двамата актьори са много добри приятели още от времето преди да създадат заедно филма “Предложението” през 2009 година. Макар и често медиите отвъд Океана да търсят нещо повече в отношенията им, двамата признават, че между тях няма как да възникне романтична връзка, дори когато и двамата са били необвързани.