Ръсел Бранд отново стана баща

Ръсел Бранд си има второ детенце. Съпругата на 43-годишния комедиант Лаура го е дарила с още една дъщеричка.

“Очевидно, те са изключително щастливи и Ръсел със сигурност ще говори за нея, независимо кога е следващото му представление. Но двойката не искаше да прави голямо обявяване на новината,” сподели източник, близък до двойката.

Бебето се появява само 20 месеца след раждането на първата им рожба, която кръстиха Мейбъл. То се е появило на бял свят по-рано този месец, но двойката умишлено е държала новината в тайна. За бременността на Лаура пък се разбра едва преди месец, когато двойката бе уловена на разходка и бъдещата майка вече бе с доста наедряло коремче.

Кейти Пери искала да се самоубие след Ръсел Бранд

Все още не е известно как Ръсел Бранд и съпругата му ще кръстят второто си момиченце, но актьорът е категоричен, че предпочита семейния живот пред шумните партита, с които бе свикнал преди да се задоми. “Много по-щастлив съм да живея с някого, да разхождам кучето и да му събирам изпражненията, както и да сменям памперси. Понякога е изморително да правя това, но ме учи на отговорност и така се чувствам свързан и полезен с човека до мен”, сподели преди време Бранд.