Радина Кърджилова: С Деян искаме още едно дете

Радина Кърджилова, която стана майка преди броени месеци, е готова да роди още едно дете.

“Задължително е искаме още деца. Ако може не две, а повече деца бих искала да родя, но професията ни е доста екстремна и трябва да се мисли за тези неща. Със сигурност обаче поне още едно дете ще родя по-нататък. Дай Боже, да е момиченце!“, доверява младата актриса.

Радина признава, че нейната половинка – Деян Донков, е страхотен баща и е изключително грижовен. Двамата сами се справят с грижите за сина им Христо, който се появи на бял свят преди 4 месеца.

“Христо е с мен, има специална каравана, която е осигурена на снимачната площадка. И Деян идва и си помагаме. Малко е екстремно положението, но гледаме синът ни да не разбира какво се случва. Ние тримата сме много сплотени и се справяме”, обяснява Радина пред светско издание. В момента младата майка отново е в ролята на актриса за новия филм с нейно участие “12А”, който е продължение на хитовия “11А”. В моментите, в които актьорите са заети с работа, на помощ идва бащата на Радина – Христо Кърджилов, на когото е кръстен и малкият Христо.

А дали ще има сватба, Радина признава, че това не е най-важното. “Общо взето нещата при нас се случват от само себе си, така че и да се стигне, и да не се стигне дотам, ние пак ще сме си заедно. Като малка мечтаех да бъда булка, но това вече отмина. С появата на сина ни много се промениха нещата. Целият ми свят се преобърна“.