Продуцент обяви Анджелина за бездарна и глезена

Американският продуцент Скот Рудин обяви Анджелина Джоли за бездарна и разглезена.

Красавицата смени амплоато и вече се изявява като режисьор и продуцент. Доста кинодейци в Холивуд обаче смятат, че тя не става за тази работа. И Рудин е един от тях!

Рудин написал в имейл до съпредседателя на компанията “Sony” Ейми Паскал, който е свързан с предстоящия биографичен филм за Стив Джобс, на който Рудин е продуцент. В това съобщение той решава да спомене, че Анджелина Джоли е “минимално талантливо разглезено хлапе”.

От мейла произлиза това, че Джоли явно е била недоволна от факта, че режисьора Дейвид Финчър работи по филма за Джобс, вместо да режисира нейната версия за Клеопатра. Ейми Паскал помолила Рудин да поговори с актрисата, за да я успокои. “Джоли е разстроена заради работата на Дейвид с “Джобс”. Тя иска да говорим”.

Но Рудин не показва притеснение и се твърди, че отговаря: “Тя ще го преживее. Не искам да си губя времето с това. По-добре да й бяхте казали да си мълчи, за да не провали работата на Финчър”, написал той. В крайна сметка Джоли се заема да прави филма с Брад Пит “By The Sea” за период от година и половина, а след това ще изиграе Клеопатра.
Впоследствие Рудин се извини за своите коментари. “Това са лични писма между приятели и колеги, написани набързо и без много мисъл или емоции, а съдържанието им е написано на шега”, заявява Рудин пред сайта Deadline. “Направих няколко забележки, които бяха предназначени само за забава, но на следващия ден разбрах, че всъщност са необмислени и безчувствени и изобщо не са смешни за никого. И ако съм обидил някого, дълбоко, дълбоко съжалявам и съжалявам. Извинявам се за всяка вреда, която може би съм причинил”, допълва продуцента.
Снимки: Profimedia
Любов като на кино: Брад Пит и Анджелина Джоли
Най-стилните моменти на Брад и Анджелина
Всички обичат Джоли: 15-те най-добри визии на актрисата през годините