Продават невиждани голи снимки на Анджелина Джоли

Появиха се невиждани досега снимки на сексапилната Анджелина Джоли.

Кадрите са много артистични, в черно-бялата гама, а актрисата е млада, дива и… гола. Снимките са заснети през 1995 г., когато Анджелина е едва на 20 години. Актрисата е предизвикателна пред обектива на фотографката Кейт Гарнър.

На един от голите кадри Джоли е седнала, като около глезените й е завързана черна панделка. За съжаление на феновете, прелестите й само загатнати и реално нищо не се вижда. На другата снимка пък актрисата е в близък план и се акцентира върху красотата й.

Снимките на младата и все още скандална Анджелина се появиха в лондонска галерия. Всеки, който иска да се сдобие с черно-белите фотоси, пък има тази възможност срещу сумата от 1800 паунда.

В момента имиджът на Джоли е далеч от това, което беше на младини. Преди да има деца, актрисата скандализираше с аферите със своите екранни партньори, с проблема й с наркотиците и с афинитета й към хладните оръжия като ножовете. Сега обаче, Анджелина е примерна съпруга и майка на шест деца и се е отдала на режисьорката си работа и на благотворителност.

Снимки: Profimedia; Zebra One Gallery
Колко плащат звездите за красотата си?
Най-скандалните раздели в Холивуд
Как звездите си връщат формата след раждането