Проблемите за Чарли Шийн продължават

Изглежда проблемите за Чарли Шийн все още не са свършили.

След като миналата година призна, че е носител на вируса ХИВ, сега бившата му годеница – порно звездата Брет Роси, извади ограничителна заповед срещу него. Тя се притеснила за живота си, след като известно издание разкри, че актьорът бил готов да наеме човек, който да я убие.

 

“Честно казано, тя е ужасена. Той заяви, че ще плати 20 000 долара на някого, за да я убие. Някои ще кажат, че това е несериозно и Чарли си е просто Чарли, но ние не вярваме, че това е просто шега”, разкрива приближен до блондинката пред New York Daily News.

Адвокатът на холивудската звезда обаче заявява, че ограничителната заповед е абсурдна, защото съдът за пръв път взима предвид „изфабрикувана“ история от таблоид като база за издаването ѝ.

Медиите пуснаха 35-минутно аудио, в което Чарли разкрива как иска бившата му годеница да умре, защото го съди за физическо насилие и за това, че той я е изложил на риск от разболяване със СПИН. Миналата година актьорът сподели, че той е болен от години и си признава едва сега, защото е бил изнудван.

Чарли и Брет бяха заедно за няколко месеца преза 2013-2014 година, като двамата дори заявиха, че искат да се оженят. Това обаче така и не се случи.