Проблеми в рая на Джей Ло и Алекс Родригес

Изглежда Дженифър Лопес си пада по лошите момчета и последния й избор не е изключение.

Дни след като певицата и Алекс Родригес си играеха на щастливо семейство, екс любовницата му разкрива, че двамата непрекъснато си разменят палави съобщения и дори се уговорили да се видят. Фитнес моделът Лорън Хънтър разкрива, че бейзболистът искал да се види с нея в Канзас в средата на май, докато Лопес била на снимки на сериала “Shades of Blue” в Ню Йорк.

“Вероятно си представя мен, когато спи с Джей Ло. Обичаше да ме вижда по токчета и бельо и се възбуждаше като се обличам като ученичка”, разкрива 34-годишната Хънтър пред The National Enquirer.Той ми сподели, че гледа много да не стои на телефона, когато е с Дженифър, но това не трябва да ме спира да му пиша. Аз му обясних, че не ревнувам и за мен не е проблем, че е с нея. Убедена съм, че той се прикрива и не е себе си, когато е с нея”, споделя още Лорън.

Тя разкрива, че Родригес бил истински звяр в леглото и двамата си устройвали 12-часови секс маратони. “Нещата, които бих направила с него, не бих направила с никой друг. Той е страстен и сладък, целува косата ти и иска да се гушкате. Но сексът с него е груб и динамичен. Страхотен е в леглото и е надарен“, категорична е Хънтър, която допълва, че спортиста обичал още тройките и воайорството.

“Правила съм тройки с него. Той е голям воайор. Предпочита да види, че аз изпитвам удоволствие. Ходила съм до Ню Йорк без да правим секс. Обичаше да ми доставя удоволствие и сам да свършва. Често ме караше да му разказвам с кого друг спя – мъже, жени. Ревността го възбуждаше. Често ми звънеше по Face Time, само да ме гледа как се потя във фитнеса”, добави моделката.