Принцеса Юджийн с по-голяма сватба от тази на Меган и Хари

Принцеса Юджийн е твърдо решена да надмине по блясък сватбата на братовчед си принц Хари и неговата половинка Меган Маркъл.

Ето защо тя е поканила 850 госта на голямото събитие – с 250 повече от тържеството на Хари. Сред поканените има и много повече знаменитости. Сред тях са Роби Уилямс и съпругата му Ейда с петгодишната им дъщеря, която ще е една от шаферките. Очаква се Ели Голдинг и Роби Уилямс да са сред изпълнителите. Разбира се, няма как подобно събитие да мине без семейство Бекъм, който ще бъдат сред специалните гости.

Още една кралска сватба през 2018-та

Сватбата ще бъде на 12 октомври в катедралата на Уиндзорския замък “Сейнт Джордж”, където бе и тази на Хари и Меган. И макар да има много повече присъстващи, тържеството ще излезе доста по-евтино. То ще струва два милиона британски лири, докато тази на братовчед й бе за 45 милиона лири.

СНИМКИ от приказната сватба на принц Хари и Меган Маркъл

Тържеството ще започне с традиционната сватбена закуска, на която ще са домакини кралица Елизабет II и бащата на булката – принц Андрю. Церемонията ще бъде от 11 часа, а след нея младоженците ще направят обиколка с карета. Празненствата ще продължат през целия ден и щев завършат с вечерен прием в резиденцията на принца на Йорк в парка Уиндзор.