Принц Уилям и Кейт Мидълтън очакват третото си дете

Още един наследник се задава в Кралския двор. Принц Уилям и Кейт Мидълтън са в очакване на третото си дете.

Новината бе официално оповестена от двореца в Кенсингтън по-рано днес. Те споделят, че Кралицата и членовете на двете семейства са очаровани от новината. В съобщението се споменава още, че Херцогинята на Кеймбридж страда от Хиперемезис гравидариум (тежко сутрешно гадене), както и при другите й две бременности – с принц Джордж и с принцеса Шарлът. Затова и тя ще пропусне планирания си ангажимент днес в детския център Hornsey Road в Лондон.

Принц Уилям: Децата ми никога няма да познават майка ми

Кралското семейство вече има две деца – принц Джордж, който се появи на бял свят през 2013 г., и принцеса Шарлът, която се роди преди две години. Малката принцеса е четвърти поред наследник за трона, след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж. След раждането ѝ принц Хари отива на пето място.

Кейт и Уилям защитиха децата си в официално писмо

Най-щастлива от новината може би е Кралицата. Кейт Мидълтън неведнъж е споделяла каква грижовна баба е Елизабет II. “Всеки път, когато й гостуваме в двореца, оставя малки подаръчета за Джордж и Шарлът в стаите им. Според мен това е още едно доказателство за любовта й към децата и семейството като цяло,” допълва Кейт. Именно тя е и жената, която й е дала незаменими съвети на Кейт, когато за първи път й се е наложило да се сблъска с ролята на съпруга на престолонаследника.

Най-красивите моменти на Кейт и Уилям

Явно тя се справя добре с ролята не само на добра съпруга, но и на майка, тъй като принц Уилям не спира да я хвали. “Фантастично е човек да има такова хубаво семейство и съм толкова развълнуван. Кейт се справя страхотно като майка и много се гордея с нея.” 

Снимки: Profimedia