Принц Уилям и Кейт Мидълтън вече са влогъри

Каналът на Кейт и Уилям започва с… bloopers.

Херцозите на Кеймбридж имат ново амплоа – Youtube влогъри. Вчера Кейт Мидълтън и принц Уилям споделиха първо видео в официалния си канал и ни дадоха поглед зад кадър на някои от последните им работни ангажименти, и то не скриха смешките.

Забавни и непринудени, във видеото виждаме една много по-истинска версия на кралската двойка и вероятно това е целта на целия канал.

Меган Маркъл написа първата си книга за деца

През последните години, и още повече след драмата с Меган Маркъл, все повече експерти споделят притесненията си за бъдещото на монархията – система, която отдавна е остаряла и носи в себе си традиции, ненапълно приложими в съвременното общество.

Надеждата е в Кейт и Уилям, младите кралски особи, с които повечето хора могат да се сравнят. По тази причина и в семейството все по-често се нарушава протокола и се въвеждат нови и модерни начини за комуникация с британците. Според някои пък е вероятно принц Чарлз да не наследи кралицата, а да отстъпи мястото на трона директно на сина си, за да се запази бъдещето на монархията.

В рождения ден на принцеса Шарлът

Каквото и да се случи оттук нататък, знаем какво е следващото нещо, за което феновете на кралското семейство ще са развълнувани – Youtube канала на Кейт и Уилям.

Popular