Принц Хари започна работа в Силициевата долина

Модерната приказка свършва… с новата работа на принца.

В интервюто за Опра Меган и Хари споделиха, че кралското семейство ги е лишило от всякакви финанси и двамата е трябвало да разчитат на наследството на принца, оставено му от принцеса Даяна. Е, ако сделките с Netflix за милиони долари и приходите от подкаста им в Spotify не стигаха, сега проблемът с финансите трябва да е напълно решен за младото семейство, след като принц Хари започва нова работа в Силиконовата долина.

Хари предприема първите стъпки в кариерата си след напускането на кралското семейство с позиция в ръководния отдел на компанията BetterUp. Там той ще може да работи в сферата, която от години го интересува – за личностното и кариерното развитие.

“Решен съм да помогна да променя живота на хората. Проактивният коучинг отваря множество възможности за самоусъвършенстване и по-добър живот”, споделя принц Хари по повода.

“Като един от основателите на фондация “Archewell” Хари е фокусиран да предизвика промени в обществото и чрез работа с нестопанска цел, както и чрез творческите си инициативи”, гласи изявление от компанията, наела принца.

Кейт и Уилям посетиха катедралата, в която се венчаха

Изпълнителният директор на BetterUp, Алекси Робишо, споделя, че Хари е бил препоръчан като кадър през техен общ познат и разговорите за позицията са започнали още миналата есен.

Принц Хари: “Смъртта на майка ми остави огромна дупка в мен”

От обявяването на новината за наемането му вчера социалните мрежи се запълниха с негативни коментари по повода. Много от потребителите онлайн се запитаха как хора със значително по-голям опит и по-добро образование не успяват да си намерят работа или дори губят позициите си в сегашните обстоятелства, а принц Хари с нулев работен стаж започва кариерата си на ръководна позиция.

Внучката на кралица Елизабет, Зара Тиндъл посрещна третото си дете