Принц Хари се превъплъщава в Спайдърмен за добра кауза

Един ден като Спайдърмен… Принц Хари облече известния костюм на супергерой, за да зарадва децата от Scotty’s Little Soldiers, британска организация с нестопанска цел, която следи отблизо семействата на въоръжените сили.

Херцогът на Съсекс бе главен герой на видеоклип, показан на деца, събрали се на традиционното им коледно парти. Преди да започне празненството, Спайдърмен, известен още като принц Хари, им даде насоки за различни дейности, в който да участват, включително преследването на някои злодеи, решени да застрашат Коледата.

В допълнение към съобщението, принцът споделя болката от загубата на майка си Даяна: „Споделяме връзка, дори без да сме се срещали, защото загубата на родител е обща“, започва Хари. „Познавам от първа ръка болката и отчаянието, които идват със загубата, и искам да знаете, че не сте сами. Надявам се да намерите утеха и сила в това да знаете, че любовта им към вас е жива и блести“, допълва херцогът на Съсекс.

„Коледа не е период като другите“, продължава Хари: „Това е време, в което наистина ни липсват нашите близки. Това е добре, но в същото време е възможно да се чувстваме виновни, че се забавляваме без родителите си. Тук съм, за да ви уверя, че те искат да се забавляваме, така че не се чувствайте виновни.“

Принц Хари в напълно различен образ

Виждаме херцогът на Съсекс по-различен от всякога, трогнат да мисли за майка си, благодарение на тази добра благотворителна кауза.

Въпреки това всички се питат дали мирът в Лондон е мираж? А минава ли той през вижданията на Меган Маркъл?

Предстои само да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ: На вечеря с Хари и Меган Маркъл