Принц Хари се обедини със Серина Уилямс

Първият проект, който принц Хари подкрепи тази година, бе в тандем със Серина Уилямс.

Известната тенисистка отдавна е обща приятелка на Меган Маркъл и принц Хари и дори присъства на тяхната сватба. Сега херцогът на Съсекс се обединява със Серина Уилямс, за да говори за правото на работещите да се грижат за психичното си здраве и да се борят с все по-често срещания проблем – burnout.

Серина и Хари също са сред хората, страдали от прекалено много стрес и изтощение в работата. Точно затова и двамата застават зад каузата да разпространят повече гласност по проблема и да предизвикат промяна, която да позволи на всички хора, независимо от кариерния им избор, да могат да отделят достатъчно време за себе си.

Принц Хари споделя, че е важно да си насрочваме такива 30-45 минути всеки ден, които да отделим за нещо, с което да се разтоварим, и това трябва да се превърне в навик, също толкова важен като ежедневното миене на зъбите.

“Окей, едно от децата е отишло на училище, другото спи. Има време за почивка в програмата. Сега е моментът за тренировка, за медитиране, за разходката на кучето, за време сред природата”, съветва Хари.