Принц Хари с изненадваща поява за добра кауза

Напускането на Меган и Хари от кралското семейство е “по-трудно, отколкото някога са очаквали”, посочва експерт.

Вчера принц Хари се появи изненадващо на поло мач в Аспен с благотворителна цел. Спортното събитие бе организирано в подкрепа на благотворителната организация “Sentebale“, в полза на младите, засегнати от HIV в Лесото и Ботсвана.

Появата на Хари бе с причина – той обяви, че 1.5 милиона долара от продажбите на мемоарите му ще бъдат дарени за организацията, а това е само първото от многото дарения, които е планирал.

Вижте още снимки от събитието в галерията.

По същото време кралският експерт и автор на книгата Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family сподели неговия поглед върху новия живот на Меган и Хари.

“Това беше много по-трудно, отколкото някога са очаквали. Имаха план в главите си. Знаеха, че трябва да променят неща, но това, което бяха планирали не беше най-доброто за тях”, споделя Омид Скоби, както се казва авторът.

Той посочва, че Меган и Хари искали да запазят стратегията “с един крак навън, един крак вътре” и да продължат да подкрепят короната, но кралицата не им е позволила това. Все пак обаче според Скоби нещата са се наредили по най-добрия начин за кралската двойка.

Снимки: Profimedia

Fashion Gallery