Принц Хари разказва за първата си среща с Меган… в супермаркет

В интервю за подкаста на Дакс Шепърд разбираме повече за новия живот на Меган и Хари, както и за самото начало на връзката им.

Дори и да се жениш за принц в днешно време нещата не са съвсем като от приказките. Това е изводът от разказа на Хари за първата му среща с Меган Маркъл.

За да запазят отношенията си в тайна още в самото им начало, двамата са избрали да се срещнат не в романтичен ресторант, а в супермаркет.

“Първият път, когато се срещнах с Меган, се чакахме в супермаркет в Лондон, преструвайки се, че не се познаваме. Пишехме си от различни части на магазина, хората ме гледаха странно, идваха да ме поздравяват и така нататък”, разкрива той. “Беше забавно. Имах бейзболна шапка, с поглед само надолу към пода. Не знам колко пъти съм вървял така по улиците, опитвайки се да остана инкогнито.”

За щастие, реалността за Хари вече не изглежда така и в Калифорния той и Меган са открили спокойствие.

“Тук всъщност мога да надигна главата си и да се чувствам различно. Тежест падна от раменете ми, както и от нейните. Вървиш и се чувстваш малко по-свободен. Мога да извеждам Арчи на разходки с колелото. Никога нямаше да имам шанс да направя това”, споделя още принц Хари.

Popular