Принц Хари придружи Кейт Мидълтън

Една необичайна кралска комбинация – принц Хари и Кейт Мидълтън. Двамата се появиха на събитие в памет на загиналите войници от Нова Зеландия и Австралия.

Всяка година британците почитат паметта на загиналите войници в Първата световна война и по повода Уилям е в Нова Зеландия. Това остави съпругата му сама да посети Уестминстърското абатство като част от кралските й ангажименти. Затова и всички бяха учудени да видят принц Хари до Кейт Мидълтън на събитието.

Двамата не са често срещани заедно, но това се случва по стечение на обстоятелствата, тъй като партньорите и на двамата не могат да присъстват. Името на Хари не беше вписано в плана за това посещение точно заради възможността той да не може да дойде заради Меган.

Всички очакваме тя да роди всеки момент и затова ангажиментите на принца са сведени до минимум.

Хари обаче сподели, че се чувства щастлив да присъства – той самият е ветеран и събитието е важно за него. По повода той се появи с наградите и ордените си, редом до брошката с маков цвят – символ, използван в памет на загиналите във войната.

Първите снимки на малкия принц Луи

Кейт Мидълтън също носи такава брошка на своята синя рокля тип палто от Catherine Walker & Co. Тя я комбинира с шапка в същия цвят и тъмнозелени аксесоари.

Според кралските източници между Кейт и Хари няма никакви проблеми. Двамата се разбират много добре въпреки проблемите в отношенията между братята. Самият принц Хари дори е казвал, че гледа на Мидълтън като на сестрата, която никога не е имал.

Кралското семейство празнува Великден

Британците са ядосани на Меган и Хари