Принц Хари потвърди връзката си с Меган Маркъл

В последните дни една от най-коментираните новини е новата връзка на принц Хари и актрисата Меган Маркъл. Ето, че престолонаследникът потвърди слуховете.

Хари заяви, че се среща с 35-годишната Маркъл и се обърна към медиите – нещо необичаното за член на Кралската фамилия. Той осъди вълната от расистко насилие и тормоз, на които са я подложили медиите и заяви, че не е редно тя да е обект на подобно отношение и оскърбление.

Принцът разкри, че двамата се срещат от няколко месеца и по принцип не би взел отношение, но ситуацията в последната седмица го принудила. Хари обясни, че се притеснява за безопасността на приятелката си и е дълбоко разочарован, защото не може да я защити.

Меган бе разкритикувана, тъй като има един брак зад гърба си. Тя бе омъжена за филмовия продуцент Тревър Енджелсън от 2011 г. до 2013 г. Освен това тя е от смесен произход – баща й е кавказец, а майката е афроамериканка.

Хари и Меган се срещат от началото на лятото, когато се запознават в Торонто. В края на ноември се очаква актрисата да приключи снимките за сериала “Костюмари” и да отпътува за Великобритания, за да прекара празниците с Хари.

“Едва ли Меган ще бъде поканена да се присъедини към кралицата в имението Сандрингам за Коледа, но двамата с Хари могат да се уединят някъде и да прекарат известно време заедно”, отбелязва източник пред сп. People.

Близък до двойката разкрива пред Daily Star, че принцът вече е помолил новата си изгора да се премести в Лондон в началото на следващата година. “След като отношенията им станаха публично достояние, Хари иска да се подсигури, че връзката му няма да се провали. Затова помолил Меган да се премести в Лондон. Предишните му приятелки Челси Дейви и Кресида Бонас не успяха да се справят с постоянното внимание. Хубавото с Меган Маркъл е, че е актриса и е свикнала да бъде под светлините на прожекторите”.