Принц Хари и Меган Маркъл заживяват заедно

Отношенията между принц Хари и Меган Маркъл се развиват с доста бързи темпове. Двамата са решили да живеят заедно.

Престолонаследникът вече се е преместил в нов апартамент в двореца Кенсингтън, където ще бъде новата му обител заедно с актрисата. В момента той правел основен ремонт на жилището, което съвсем скоро трябвало да стане готово.

Апартаментът се намирал в близост до огромното крило, в което принц Уилям и Кейт Мидълтън ще се преместят през септември. Двамата ще живеят в 22 стаи и две кухни. “Наистина е страхотно, че Хари и Меган ще живеят в непосредствена близост до Уилям и Кейт”, разкрива приближен до кралската фамилия. От Кенсингтън обаче отказват да коментират жилището на новата двойка, тъй като се касаело за “личен въпрос”.

Хари и Меган са заедно по-малко от година, но скоро се очаква сватба. Запознати разкриват, че принцът ще предложи брак на актрисата.Той обаче първо трябва да я представи на своята баба – Елизабет II. Принцът е длъжен да помоли за разрешение кралицата за брак и едва тогава да зададе важния въпрос на своята любима. От своя страна пък Маркъл възнамерява да изостави актьорската си кариера и работата си по сериала “Костюмари” и да се отдаде на благотворителност.