Принц Хари и Меган Маркъл разкриха първата снимка на Лилибет с коледната си картичка

Половин година след раждането на най-малкия член в семейството си Меган и Хари споделиха първа обща снимка.

Дългоочакваният коледен поздрав на херцозите на Съсекс най-сетне е тук и идва точно навреме преди празниците. Днес принц Хари и Меган Маркъл споделиха очарователна снимка, в която за първи път виждаме дъщеричката им, Лилибет.

Кадърът е заснет по-рано тази година от фотографа Алекси Любомирски, който снима двойката и по време на сватбата им.

От него разбираме и за цялостния вид на картичката, с която Меган и Хари поздравяват избрани лица и организации тази година. С нея те разкриват и за дарения, направени от тяхно име.

“През тази година, 2021, посрещнахме дъщеря си, Лилибет. Арчи ни направи “мама” и “татко”, а Лили ни направи семейство. Поглеждайки напред към 2022,  сме направили дарения към няколко организации, които почитат и пазят семействата – от тези, които трябва да се преместят от Афганистан, до американските семейства в нужда от платено майчинство”, гласи текстът към картичката.

На очарователния кадър виждаме четиримата в съчетани тоалети с дънки и удобни дрехи, символизиращи семейния им уют. Порасналият Арчи все по-очевидно прилича на баща си с рижавите си къдрици, а камерата е уловила малката Лилибет в момент на споделен смях с родителите си.

Popular