Принц Хари говори за отделянето от кралското семейство в интервю за Джеймс Кордън

Шеговитият тон на шоуто не попречи Джеймс Кордън да попита онези въпроси, които вълнуват всеки, който следи новостите около кралското семейство напоследък.

В едно от най-откровените си, но и най-забавните интервюта до сега, принц Хари говори на теми като запознанството му с Меган и по-късното им отделяне от кралското семейство, отношенията им с кралицата и новия им живот в Лос Анджелис с Арчи.

Когато Кордън го попита как с Меган са стигнали до решението да се откажат от отговорностите си към короната, Хари уточнява, че това не е отделяне от семейството, а поемане стъпка назад с цел да опази здравето си и това на близките му.

Отново размирици между принц Хари и принц Уилям

“Това бе много трудна обстановка. Всички знаем какви са британските медии, беше много токсично, проваляше менталното ми здраве. Затова направих това, което всеки баща и съпруг би направил, трябваше да спася семейството си”, споделя принц Хари.

По време на интервюто Хари сподели също, че продължават често да се чуват с кралицата и принц Филип, като дори разказа забавни случи с тях по време на разговорите им в Zoom.

Меган Маркъл и принц Хари ще станат родители за втори път!

Вижте цялото интервю тук: